top of page
Våra tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av fastighetstjänster för våra kunder och där vi tillhandahåller skräddarsydda lösningar för att hjälpa våra kunder att hitta den perfekta egendomen som passar deras behov och budget.

Våra tjänster inkluderar:

  • Juridisk rådgivning: Vi tillhandahåller rådgivning och vägledning om de juridiska och skattemässiga kraven som måste uppfyllas när man köper eller säljer en fastighet.

  • Fastighetssökning: Genom att lyhört lyssna in kundens behov, önskemål och budget tar vi fram förslag och därefter bokar vi in visningar av bostäder. Vi ser till att våra kunder hittar den bästa möjliga lösningen som uppfyller deras förväntningar.

  • Översättningstjänster: För att underlätta kommunikationen mellan våra kunder och andra som är involverade i transaktionen erbjuder vi översättningstjänster.

  • Transaktionshantering: Vi hanterar transaktionen, inklusive förhandling av priset, organisation av nödvändig dokumentation och samordning med advokater och notarier.

  • Flytthjälp: För att underlätta flytten tillhandahåller vi tjänster såsom sökning av tillfälligt boende och flyttjänster, för att hjälpa våra kunder att integrera sig i sitt nya hem.

  • Viktiga kontakter: Vi delar med oss av vårat breda kontaktnät av professionella hantverkare, uthyrningsföretag, städhjälp, låssmed med mera för att du som kund enkelt ska kunna installera dig i sin nya bostad. Vi sätter dig också i kontakt med svensktalande bankman och advokat om så önskas.

 Vår högsta prioritet är att våra kunder är nöjda med den tjänst vi tillhandahåller och vi är alltid redo att hjälpa dem vid varje steg i processen. Målet är att göra din fastighetsaffär så enkelt och smidig som möjligt. Tveka inte på att höra av dig till oss, vi besvarar gärna dina frågor.

bottom of page