top of page
vestíbulo de la oficina

                                                                   Våra tjänster
 


Vi erbjuder ett brett utbud av fastighetstjänster för våra svenska kunder. Vi fokuserar på att tillhandahålla skräddarsydda lösningar för att hjälpa våra kunder att hitta den perfekta egendomen som passar deras behov och budget.

Våra tjänster för svenska kunder inkluderar:

  • Juridisk rådgivning: Vi tillhandahåller rådgivning och vägledning om de juridiska och skattemässiga kraven som måste uppfyllas när man förvärvar en fastighet i det land där fastigheten finns.

  • Fastighetssökning: Vi hjälper våra svenska kunder att hitta den perfekta egendomen som passar deras behov och budget. Vi ser till att våra kunder hittar den bästa möjliga lösningen som uppfyller deras förväntningar.

  • Översättningstjänster: Vi erbjuder översättningstjänster för att underlätta kommunikationen mellan våra kunder och andra som är involverade i transaktionen.

  • Transaktionshantering: Vi hanterar transaktionen, inklusive förhandling av priset, organisation av nödvändig dokumentation och samordning med advokater och notarier.

  • Flytthjälp: Vi tillhandahåller tjänster för att underlätta flytten, såsom sökning av tillfälligt boende och flyttjänster, för att hjälpa våra svenska kunder att integrera sig i sitt nya hem.

Sammanfattningsvis är vårt mål att göra förvärvet av en fastighet så smidigt och enkelt som möjligt för våra svenska kunder. Vi ser till att våra kunder är nöjda med den tjänst vi tillhandahåller och vi är alltid redo att hjälpa dem vid varje steg i processen.

bottom of page