top of page

Bostad = Extra inkomstkälla!

Allt fler och fler européer investerar i bostäder längs den vackra Solkusten. Många går i dock i tankarna att köpa en bostad i framtiden, till pensionen eller när man eventuellt har mer “tid över” att spendera i sin semesterbostad. Det är kanske en av ditt livs största investeringar och då vill man självklart att bostaden ska hinnas utnyttjas, eller hur? Men hur vore om jag säger att det är NU som du bör investera även om du inte har tiden att vara där så mycket själv. Varför tänker du? Jo, det är en stor efterfrågan på bostäder att hyra längs hela Costa del Sol. Både korttids- och långtids uthyrning och är något som alltid kommer vara ett populärt resmål för turister.


Genom att hyra ut fastigheten under åren förvandlar du bostaden till en extra inkomstkälla tills dagen det blir läge för dig själv att vara där. Det är en supersmart investering!


På Costa del Sol finns det inte hyresrättsföreningar på samma sätt som i Sverige. Det är därför inte helt enkelt för ungdomar att flytta hemifrån och det finns många som inte har den ekonomiska möjligheten att köpa bostad, vilket gör att det finns ett stort behov av bostäder att hyra i andra hand. För att inte tala om alla miljontals turister som besöker kusten årligen, vinter som sommar. Bostäder hyrs därför ut både under långtids- och korttidsuthyrning, och där kan du själv välja vad som passar dig bäst. Det är här vi kommer in i bilden med vår erfarenhet och vägleder dig vilka områden som passar för uthyrning, vad som kan vara bra att tänka på för att kunna hyra ut, kostnader osv.


Om du inte vill sköta uthyrningen själv kan du enkelt lämna bort ansvaret! Vi sätter dig i kontakt med ett fastighetsuthyrningsföretag som hjälper dig med hela processen, för att få bästa resultat för dig som ägare av fastigheten likväl som för gästen. De sköter allt från marknadsföring, bokning av gäster, rengöring/underhåll, nyckelöverlämning och registrering av gästen hos den lokala polisen. Vet du att du har några dagar/veckor som du själv önskar att spendera i bostaden kan du självklart blockera den perioden för uthyrning och på så sätt så har du semesterboendet i solen klart.


En investering av semesterbostad på Costa del Sol ger dig inte bara soliga dagar och långa stränder, utan som sagt även en extra inkomstkälla! Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vid Dig att komma igång!

ความคิดเห็น


ปิดการแสดงความคิดเห็น
bottom of page